Loja Dekorimi Girl

Në këtë lojë, ju duhet të zgjidhni dekorimin e kuzhinë. Për këtë, ju keni në dispozicionin tuaj ngjyrave të ndryshme dhe modelet. Personalizoni kuzhinë si ju e gjykojnë të arsyeshme.Kontrollet.  

  • :.
Ju përdorni miun për të luajtur ndeshjen


73% love këtë lojë
Loja-dekorimi-girl