Moto lojra me një vajzë

Në këtë lojë ju duhet për të rimarrë karo dhe të përfunduar kursin më të shpejtë. Nëse ju bie biçikletë, ju fillojë gjatë, në mënyrë që të jenë të kujdesshëm.

Kontrollet.

  • : Të avancohet.
  • : Rewind.
  • : Për të ligët përpara.
  • : Për të ligët arrear.


71% love këtë lojë
Moto-lojra-me-nje-vajze