Lojë grim Barbie

Në këtë lojë, ju duhet Barbie kozmetikë, primping sepse ajo shfaqet në kopertinën e një reviste. Sepse ju keni një gamë kozmetikë, zgjedhja e prerje flokësh dhe veshje. Vishen në mënyrë që ju dëshironi!

  Kontrollet.  

  • : Për grim Barbie.


74% love këtë lojë
Loje-grim-barbie