Memory enjte Barbie

Duke përdorur spektrin magjike që ju keni për të gjetur palë përputhen. Kthehu kartën dhe të përpiqen për të gjetur palë. I kushtoj vëmendje për kohën që po shfaqet në të djathtë. Pasi ju të gjeni të gjitha palë, ju shkoni në nivelin e ardhshëm.Kontrollet.  

  • :.
Ju përdorni miun për të luajtur ndeshjen


71% love këtë lojë
Memory-enjte-barbie