Lojë e kujtesës në ujë

Në këtë lojë, ju keni për të gjetur çifte. Ju klikoni një flluskë, ajo ju tregon një foto dhe ju duhet të gjejnë imazhin e njëjtë duke klikuar mbi një flluskë sapuni. Dhe ju do të formojë çifte.Kontrollet.  

  • :.
Ju përdorni miun për të luajtur ndeshjen


72% love këtë lojë
Loje-e-kujteses-ne-uje