Veshje Barbie lojë Nxënëse

Në këtë lojë ju duhet të vishen Barbie për të që të shkojnë në shkollë. Për të cilat ju keni në dispozicionin tuaj rroba dhe pajisje? Ju keni të gjitha mjetet e nevojshme.Kontrollet.  

  • :.
Ju përdorni miun për të luajtur ndeshjen


71% love këtë lojë
Veshje-barbie-loje-nxenese