Vajzë lojë fustan krijimi

Në këtë lojë, ju mund të krijoni tuaj vishen si ju pëlqen, ju mund të zgjidhni ngjyrë, gjatësi ... Ju keni në dispozicionin tuaj në krye, funde dhe sleeves. Ju mund ta rregulloje rrobat tuaja duke përdorur modele.Kontrollet.  

  • :.
Ju përdorni miun për të luajtur ndeshjen


71% love këtë lojë
Vajze-loje-fustan-krijimi