Set salcë dhe përbërjen Barbie

Në këtë lojë, ju duhet të veshin kozmetikë, të vishen, të zgjedhin për një hairstyle barbie saj për të shkuar për në mbrëmje. Ju keni në dispozicionin tuaj disa veshje, flokët, ngjyra e syve, të kuq buzësh ... Bëni si të doni! AC gjithë me një mouse.Kontrollet.  

  • :.
Ju përdorni miun për të luajtur ndeshjen


75% love këtë lojë
Set-salce-dhe-perberjen-barbie