Përfundojë lojë fustan (2)

Në këtë lojë ju duhet të vishen një vajzë, ju keni nevojë për të bërë një fustan mbrëmje. Për këtë keni disa rroba dhe pajisje.Kontrollet.  

  • :.
Ju përdorni miun për të luajtur ndeshjen


65% love këtë lojë
Perfundoje-loje-fustan-2