Moda Barbie lojë

Në këtë lojë ju duhet të vishen Barbie për të që të shkojnë në shkollë. Ju keni në dispozicionin tuaj uniformave disa dhe rroba civile. Ju bëni si të doni. Ju gjithashtu keni pajisje në dispozicion.

  Kontrollet.  

  • : Për të zgjedhur rroba dhe pajisje.


71% love këtë lojë
Moda-barbie-loje