Mermaid Dress Up Barbie lojë

Në këtë lojë ju duhet të vishen Barbie sirenë. Ju keni në dispozicionin tuaj:

prerje, zgjedhja e bisht sirenë dhe bizhuteri.

  Kontrollet.  

  • : Për të zgjedhur veshje për Barbie.


70% love këtë lojë
Mermaid-dress-up-barbie-loje