Lojë Dress një manekin

Në këtë lojë ju duhet të vishen e bedel. Ju keni veshje dhe aksesorë për shumë modelin tuaj me porosi. Have fun salcë deri modelin tuaj si ju dëshironi.Kontrollet.  

  • :.
Ju përdorni miun për të luajtur ndeshjen


78% love këtë lojë
Loje-dress-nje-manekin