Game kostum Barbie

Në këtë lojë ju duhet të vishen Barbie. Për këtë ju duhet kostume të shumta. Ju zgjidhni hairstyle e saj, pajisje.

  Kontrollet.  

  • : Për të zgjedhur veshje dhe prerje.


71% love këtë lojë
Game-kostum-barbie