Dress up lojë e Top Model

Në këtë lojë ju duhet të vishen supermodele. Ju keni disa fustan mbrëmje dhe thembra! Ju duhet të zgjidhni. Pasi ta dërgoni në podium fustan.

  Kontrollet.  

  • : Për të zgjedhur rrobat.


70% love këtë lojë
Dress-up-loje-e-top-model