Dress lojë në dimër

Në këtë lojë ju duhet të vishen një vajzë për dimër. Për këtë keni disa rroba.

  Kontrollet.  

  • : Për të zgjedhur pajisje dhe veshjet.


50% love këtë lojë
Dress-loje-ne-dimer