Dress lojë Dresses Princess

Në këtë lojë ju duhet të vishen një princeshë. Për këtë keni disa dresses, pajisje, stilin e flokëve.

  Kontrollet.  

  • : Për të zgjedhur dhe të prerë veshje.


77% love këtë lojë
Dress-loje-dresses-princess