Barbie Dress Up lojë

Në këtë lojë ju duhet të vishen Barbie me veshje të bukur që ju janë të gatshëm. Ju keni zgjedhur për të zgjedhur. Ju gjithashtu do të ketë këpucë, bizhuteri dhe hairstyles.

  Kontrollet.  

  • : Për të zgjedhur veshje.


68% love këtë lojë
Barbie-dress-up-loje