Barbie Dress Up Ice lojë

Në këtë lojë ju duhet të vishen Barbie për të që të shkojë në akull. Për ta bërë këtë, ju keni rroba shumë dhe këpucë. Ju mund edhe të ndryshojë hairstyle e saj.

  Kontrollet.  

  • : Për të përzgjedhur veshjet.


74% love këtë lojë
Barbie-dress-up-ice-loje