Në këtë kategori, ju do të gjeni të gjitha rrobat Barbie.
Ju do të gjeni koleksionet vjela apo të mirë të rrobave Barbie.
Ju mund të krijoni veshjet tuaj. Ju do të keni një gamë të mahnitshme me ngjyra!

Loje-salce-nje-princeshe

Lojë salcë një princeshë

Grim-barbie

Grim Barbie

Game-kostum-barbie

Game kostum Barbie

Prom-barbie

Prom Barbie

Dress-up-loje

Dress Up lojë

Princess-dress-up-loje

Princess Dress Up lojë

Fairy-dress-up-loje

Fairy Dress Up lojë

Dress-enjte-ne-mbremje

Dress enjte në mbrëmje

Set-i-rrobat-per-vajze

Set i Rrobat për vajzë

Grim-loje-star

Grim lojë Star

Dress-up-loje-princesha-rapunzel

Dress Up lojë Princesha Rapunzel

Dress-loje-kostum

Dress lojë kostum

Moda-barbie-loje

Moda Barbie lojë

Loja-dress-up-barbie

Loja Dress Up Barbie

Girl-loje-kostum

Girl lojë kostum

Dress-up-vajzat-pyjama-loje

Dress up Vajzat Pyjama lojë

Barbie-dress-up-loje

Barbie Dress Up lojë

Dress-up-loje-e-top-model

Dress up lojë e Top Model

Girl-dress-up-loje

Girl Dress Up lojë

Dress-loje-per-nje-shetitje

Dress lojë për një shëtitje

Perfundoje-loje-fustan

Përfundojë lojë fustan

Loje-dress-nje-manekin

Lojë Dress një manekin

Veshje-barbie-loje-nxenese

Veshje Barbie lojë Nxënëse

Rapunzel-dress-up-loje

Rapunzel Dress Up lojë

Barbie-dress-up-loje-per-krishtlindje

Barbie Dress Up lojë për Krishtlindje

Modeli-bukuri-loje

Modeli bukuri lojë

Girl-loje-fustan

Girl lojë fustan

Kukull-fustan-deri-loje

Kukull fustan deri lojë

Dress-evening-set

Dress Evening Set

Set-salce-dhe-perberjen-barbie

Set salcë dhe përbërjen Barbie

Girl-dress-loje-ne-te-dimrit

Girl Dress lojë në të Dimrit

Barbie-dress-up-star-game

Barbie Dress Up Star Game

Vajze-loje-fustan-krijimi

Vajzë lojë fustan krijimi

Barbie-dress-up-ice-loje

Barbie Dress Up Ice lojë

Designer-loje-girl

Designer lojë Girl

Veshje-kukull-loje-2

Veshje kukull lojë (2)

Mermaid-dress-up-barbie-loje

Mermaid Dress Up Barbie lojë

Perfundoje-loje-fustan-2

Përfundojë lojë fustan (2)

Set-i-rrobat-per-vajzat

Set i Rrobat për vajzat

Girl-loje-veshje

Girl lojë Veshje

Vishen-per-exit-barbie

Vishen për Exit Barbie

Dress-loje-dresses-princess

Dress lojë Dresses Princess

Loja-stilist-barbie

Loja stilist Barbie

Spa-barbie-rihanna

Spa Barbie - Rihanna

Dimrit-dress-up-loje

Dimrit Dress Up lojë

Loja-disney-princess-dress

Loja Disney Princess Dress

Vizatim-barbie-loje

Vizatim Barbie lojë

Dress-loje-ne-dimer

Dress lojë në dimër

Dress-up-kukull-barbie-loje

Dress up kukull barbie lojë

Dress-up-girl-doll-loje

Dress up Girl Doll lojë

Dress-up-loje-naten

Dress Up lojë natën

Ken-dress-up-loje

Ken Dress Up lojë

Dress-loje-per-nje-ditelindje

Dress lojë për një ditëlindje

Mode-loje

Mode lojë

Loja-vintage-dress

Loja Vintage Dress

Parukeri-njeri-loje

Parukeri njeri lojë

Loje-kozmetike-me-maska

Lojë kozmetikë me maska

Bratz-dress-up-loje

Bratz Dress Up lojë

Loja-perfundoje-baletit

Loja përfundojë Baletit

Winx-dressup-loje

Winx Dressup lojë

Loje-vishen-nje-vajze

Lojë vishen një vajzë

Set-i-vishen-vajze-te-vogel-per-martesen

Set i vishen vajzë të vogël për martesën

Dress-loje-per-mbremje

Dress lojë për mbrëmje

Dress-barbie-loje-ne-vjeshte

Dress Barbie lojë në vjeshtë

Kostum-loje-vajze-te-vogel

Kostum lojë vajzë të vogël

Doll-dress-up-loje-2

Doll Dress Up lojë (2)

Grim-barbie-enjte

Grim Barbie enjte

Pyjama-dress-up-loje

Pyjama Dress Up lojë

Veshje-kukull-loje

Veshje kukull lojë

Perfundoje-loje-fustan-3

Përfundojë lojë fustan (3)

Girl-dress-loje-2

Girl Dress lojë (2)

Girl-loje-kostum-2

Girl lojë kostum (2)