Чет развој на Домот на една девојка

Во оваа игра ќе мора да се организираме соба девојка. Односно постави мебел, кревети, шминка ... Можете да ги поставите како што ви одговара. Нека вашата имагинација да ви помогнеме.Контроли.  

  • :.
Користите глувчето за да ја играат играта


78% сакам оваа игра
Чет-развој-на-Домот-на-една-девојка