Развој на сет на Бања девојка

Во оваа игра, мора да се развие бања. За ова имаш неколку парчиња на мебел што ќе можат да ги пласираат како што ви одговара.Контроли.  

  • :.
Користите глувчето за да ја играат играта


78% сакам оваа игра
Развој-на-сет-на-Бања-девојка