Развој на Домот на Барби

Мора да се развие на Барби куќа. За мебел имаш неколку. Имате, како ви одговара. Имаат креативни, место мебел со конзистентност.Контроли.  

  • :.
Користите глувчето за да ја играат играта


72% сакам оваа игра
Развој-на-Домот-на-Барби