Развојот на играта соба девојка

Во оваа игра, ќе треба да организира една соба. За ова имаш неколку мебел и декорација. красат соба, како сакате.Контроли.  

  • :.
Користите глувчето за да ја играат играта


72% сакам оваа игра
Развојот-на-играта-соба-девојка