Куќа декорација игра

Во оваа игра ќе мора да ги красат соба на девојчето. За таа имате на располагање неколку мебел. Можете да ја смените бојата на собата, правиш колку што сакате!Контроли.  

  • :.
Користите глувчето за да ја играат играта


70% сакам оваа игра
Куќа-декорација-игра