Игра за развој на една девојка

Во оваа игра ќе мора да се организираме куќата на една девојка. За мебел имаш неколку. Ќе ги стави во различни соби на куќата.Контроли.  

  • :.
Користите глувчето за да ја играат играта


69% сакам оваа игра
Игра-за-развој-на-една-девојка