Декорација игра девојка

Во оваа игра, мора да изберете декорација на кујната. За ова, имате на располагање разни бои и дезени. Персонализирате кујната, како ви одговара.Контроли.  

  • :.
Користите глувчето за да ја играат играта


73% сакам оваа игра
Декорација-игра-девојка