Шминка ѕвезда играта

Во оваа игра, мора да се направи до ѕвезда. За ова имаш шминка палета. Можете да изберете што сакате да бидете.

  Контроли.  

  • : За да изберете шминка.


77% сакам оваа игра
Шминка-ѕвезда-играта