Се облекуваат игра на Топ Модел

Во оваа игра треба да се облекуваат на супермодел. Имаш неколку вечер фустан и штикли! Треба да ја изберете. Откако ќе ја испратите фустан подиумот.

  Контроли.  

  • : За да ја изберете облека.


70% сакам оваа игра
Се-облекуваат-игра-на-Топ-Модел