Постави облекување и шминка Барби

Во оваа игра, мора да носат шминка, се облекуваат, изберете фризура за Барби за неа да оди во вечерните часови. Имате на располагање неколку облека, коса, боја на очите, кармин ... Прави како што сакате! Сите AC со глувчето.Контроли.  

  • :.
Користите глувчето за да ја играат играта


75% сакам оваа игра
Постави-облекување-и-шминка-Барби