Кукла облекуваат игра

Во оваа игра треба да се облекуваат на кукла. Имате на располагање многу облека и чевли. Се облекуваат на кукла како сакате!Контроли.  

  • :.
Користите глувчето за да ја играат играта


72% сакам оваа игра
Кукла-облекуваат-игра