Костим Барби игра

Во оваа игра треба да се облекуваат Барби. За ова имаш повеќе носии. Вие избирате нејзината фризура, додатоци.

  Контроли.  

  • : Да се ​​избере облека и фризура.


72% сакам оваа игра
Костим-Барби-игра