Игра девојка костим

Во оваа игра треба да се облекуваат на девојката за Ноќта на вештерките. За ова имаш неколку маски. Повеќе шминка девојка: молив, маскара, кармин ... Но вие исто така се маскира своето куче.

  Контроли.  

  • : За да ја изберете облека.


75% сакам оваа игра
Игра-девојка-костим