Игра Сос принцеза

Во оваа игра треба да се облекуваат принцеза. За ова имаш неколку фустани, чевли и накит. Исто така можете да ја промени фризурата.

  Контроли.  

  • : За да се облекуваат на принцезата.


75% сакам оваа игра
Игра-Сос-принцеза