Игра Облечи фустани принцезата

Во оваа игра треба да се облекуваат принцеза. За ова имаш неколку фустани, додатоци, коса стил.

  Контроли.  

  • : За да одберете и да ги намали облека.


77% сакам оваа игра
Игра-Облечи-фустани-принцезата