Игра Облечи на Манекен

Во оваа игра треба да се облекуваат на кукла. Имате многу облека и додатоци за вашиот сопствен модел. Се забавуваат облекување вашиот модел како сакате.Контроли.  

  • :.
Користите глувчето за да ја играат играта


68% сакам оваа игра
Игра-Облечи-на-Манекен