Игра Облечи Барби

Во оваа игра треба да се облекуваат Барби за неа да одат надвор. За ова имаш неколку комплети и додатоци.

  Контроли.  

  • : За да ја изберете облека.


70% сакам оваа игра
Игра-Облечи-Барби