Барби шминка

Во оваа игра, мора да бидете Барби за неа да одат да се забавуваат во вечерните часови. Можете да изберете бојата на нејзината кожа, усните или косата.

  Контроли.  

  • : За Барби шминка.


77% сакам оваа игра
Барби-шминка