Барби се облекуваат игра за Божиќ

Во оваа игра треба да се облекуваат Барби за Божиќ. За ова имаш неколку комплети за Божиќ. Можете да изберете косата, нејзиниот накит.

  Контроли.  

  • : За да изберете облека.


70% сакам оваа игра
Барби-се-облекуваат-игра-за-Божиќ