Барби Облечи игра мраз

Во оваа игра треба да се облекуваат Барби за неа да одат на мраз. Да го направите ова, ќе имате повеќе облека и чевли. Можете дури да ја промени фризурата.

  Контроли.  

  • : За да изберете облека.


72% сакам оваа игра
Барби-Облечи-игра-мраз