Фати игра животните Барби

Во оваа игра Барби работи на фарма. Некои животни избегале, Барби треба да се израмни. Мора да се фати животни користите вашиот јаже додека избегнување на карпи.

  Контроли.  

  • : Да се ​​фати животни.


70% сакам оваа игра
Фати-игра-животните-Барби