Бебе игра против часовникот

Кога бебето плаче, мора да се соберат сите работи за бебето во домот се дистрибуира во минималното време. По прибирањето на сите случаи мора да го донесе бебето престане да плаче.

: Премести.


73% сакам оваа игра
Бебе-игра-против-часовникот