Барби торта играта

Во оваа игра, мора да се украсуваат торта Барби. Изберете торта форма, боја, украси. Да ја развивате вашата имагинација! Можете да користите повеќе бои и да имаат, како ви одговара.

  Контроли.  

  • : За да го одберете украси.


69% сакам оваа игра
Барби-торта-играта