Барби танц игра

Во оваа игра, мора да играат со Барби глувчето. Чекори се прикажани на вас и вие мора да се репродуцира. Потоа одите на следното ниво.

  Контроли.  

  • : За да одберете No


63% сакам оваа игра
Барби-танц-игра