Најди игра со Барби

Во оваа игра ќе мора да најде писмото крие. Откако ќе ги најдете сите букви што поттикнат на казната дисплеј, ќе најдете scoubidou!Контроли.  

  • :.
Користите глувчето за да ја играат играта


59% сакам оваа игра
Најди-игра-со-Барби