Загатка игра Барби Остров прекрасно

Во оваа игра, мора да се стави на парчиња од сложувалката на точните локации. Имате слика во позадина кој е тука да застане. Можете да изберете вашето ниво лесни, средни, тешко. Да обрнат внимание кога ќе се темпирани.Контроли.  

  • :.
Користите глувчето за да ја играат играта


78% сакам оваа игра
Загатка-игра-Барби-Остров-прекрасно