Барби загатка

Во оваа игра, мора да се замени парчиња на Барби. Можете да се вратите предмети како ви се допаѓа со помош на копчето "пресврт". Откако ќе заврши сложувалката на следното ниво.Контроли.  

  • :.
Користите глувчето за да ја играат играта


68% сакам оваа игра
Барби-загатка